Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Happy-Valentine's Day....


Ένα  εύκολο project για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου και όχι μόνο, βρήκα στο mycreativedeparture.com. Η Christina έχει την καλοσύνη να μοιραστεί μαζί μας την έμπνευσή της για διακοσμητικές καρδιές με κομμάτια τσόχας. Αυτό που θα χρειαστείς και μάλλον θα δυσκολευτείς να βρεις είναι μια βάση για να κολλήσεις επάνω τα κομμάτια της τσόχας σου σε σχήμα καρδιάς.




Στη συνέχεια θα χρειαστείς τσόχα (πολύ τσόχα) στο χρώμα ή τα χρώματα της επιλογής σου. Εδώ η Christina διάλεξε κόκκινο για ευνόητους λόγους. Άλλα υλικά είναι το πιστόλι της σιλικόνης σου, κόλλα για το πιστόλι και ένα ψαλίδι για να κόψεις την τσόχα.Ξεκινάς προετοιμάζοντας τα κομμάτια της τσόχας που θα χρειαστείς (και είναι πολλά!). Θα χρειαστείς συνολικά ένα φύλλο διάστασης τουλάχιστον 1,5 μέτρο επί όσο είναι το πλάτος που έχει το τόπι. Βρες ένα πατρόν στρογγυλό για να χρησιμοποιήσεις για να κόψεις κύκλους. Μπορείς π.χ. να κάνεις κύκλους από κάποιο ποτήρι. Δεν θέλεις ούτε πολύ μικρά κυκλάκια, αλλά ούτε πολύ μεγάλα.
 

Στη συνέχεια διπλώνεις τους κύκλους σου όπως δείχνουν οι φωτογραφίες και αρχίζεις να τους κολλάς στη βάση σου ακολουθώντας τις οδηγίες! 











 Ένα πολύ όμορφο διακοσμητικό για το σπίτι σου που σίγουρα θα σε ρωτήσουν από πού το αγόρασες!
Καλή επιτυχία!